Home / Bronkhorst / Expo Hoed op je hoofd

Expo Hoed op je hoofd

BRUMMEN – Tijdens de openingstijden van de bibliotheek in Brummen is in de hele maand november een hoedenexpositie te bezichtigen, ter gelegenheid van de presentatie van het boek De Ezel en de Klaproos.

Het boek, met als leidraad: word als een kind dat nog tijd om te dromen vindt, wil via verhalen en gedichten de mens weer in contact brengen met wie hij werkelijk is, met al zijn dromen en verlangens. Het doel van de expo is om op een speelse manier kennis te maken met activiteiten van Wereld van de Wijsheid, die verspreid over het land plaatsvinden.

www.werledvandewijsheid.nl
www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.