Home / Bronkhorst / Begrotingsdebat ‘op papier’ van start

Begrotingsdebat ‘op papier’ van start

BRUMMEN – Voor welke activiteiten en doelstellingen stelt de gemeente Brummen in 2011 geld becshikbaar en hoe wil de gemeenteraad de gevolgen van de economische crisis voor het gemeentelijk huishoudboekje de kop bieden? Twee vragen die een rol gaan spelen bij de behandeling van de gemeentebegroting. De raadsvergadering over dit onderwerp vindt plaats op 4 november, maar de politieke beschouwingen zijn al van start gegaan. Om op 4 november een levendig en goed inhoudelijk debat te hebben, kiest de Brummense raad er voor het eerste debat nu al schriftelijk te starten. Op www.brummen.nl kan men de standpunten van de vier raadsfracties vinden.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.