Politie zoekt getuigen van reeks vernielingen in Velp

VELP – De politie in Velp is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van een reeks vernielingen in de omgeving van Jeruzalem, afgelopen weekend. Vooral auto’s waren het doelwit van de daders.

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober bleek dat van zeker 18 auto’s de spiegels waren vernield. Een buurtbewoner had rond twee uur die nacht lawaai op straat gehoord en de politie gewaarschuwd. Toen agenten poolshoogte gingen nemen troffen ze de vernielingen aan. Van de daders ontbrak echter elk spoor. Aan de hand van informatie van getuigen hoop de politie de daders te kunnen vinden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.