Home / Velp / Politie zoekt getuigen van reeks vernielingen in Velp

Politie zoekt getuigen van reeks vernielingen in Velp

VELP – De politie in Velp is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van een reeks vernielingen in de omgeving van Jeruzalem, afgelopen weekend. Vooral auto’s waren het doelwit van de daders.

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober bleek dat van zeker 18 auto’s de spiegels waren vernield. Een buurtbewoner had rond twee uur die nacht lawaai op straat gehoord en de politie gewaarschuwd. Toen agenten poolshoogte gingen nemen troffen ze de vernielingen aan. Van de daders ontbrak echter elk spoor. Aan de hand van informatie van getuigen hoop de politie de daders te kunnen vinden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.