Home / Rheden / 1000ste energiebox uitgereikt

1000ste energiebox uitgereikt

RHEDEN – Duizend huurders van Vivare in de gemeente Rheden hebben inmiddels een energiebox met energiebesparende artikelen ontvangen. Wethouder Harriet Tiemens en Vera Visser van Vivare overhandigden dinsdag het duizendste energiebesparende pakket.

Een jaar geleden startten de gemeente Rheden, Vivare en Stichting Collusie de actie Energieservice aan huis. Huurders krijgen een gratis energieadvies en een energiebox ter waarde van vijftig euro aangeboden. Met een paar kleine ingrepen in de woning en door energiebewust gedrag, kan het energieverbruik flink omlaag. Goed voor de portemonnee en het milieu. Er worden nog 200 huishoudens bezocht en dan is de actie afgelopen. – Foto Marc Pluim
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.