Duidelijkheid over Ov-Chipkaart

EERBEEK / BRUMMEN – In samenwerking met het PvdA ombudsteam, SWB, SOGB en de bibliotheek in Brummen werden in Eerbeek en Brummen twee informatiebijeenkomsten gehouden over het gebruik van de OV-chipkaart. Dat er grote behoefte bestond aan nadere uitleg, bleek wel uit de hoge opkomst beide ochtenden.

De heer André Beuink van Synthus gaf eerst een presentatie waar hij het gebruik van de OV-chipkaart uitlegde. Na afloop zaten er vrijwilligers klaar om belangstellende te helpen met het aanvragen van een OV-chipkaart. Tijdens de bijeenkomsten bleek dat er met name richting de NS veel onduidelijkheid heerst over het gebruik van de kaart.
De heer Cor Flore van het PvdA-ombudsteam heeft onlangs de vraag bij de NS neergelegd om eenzelfde informatiebijeenkomst te houden, maar dan over het reizen met de trein.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.