Home / Doesburg / Goedkope OV-Chipkaart voor Doesburgers

Goedkope OV-Chipkaart voor Doesburgers

DOESBURG – De Stadsregio Arnhem-Nijmegen, Connexxion en de gemeente Doesburg starten binnenkort met een campagne om de OV-chipkaart te promoten. Om het voor de inwoners van Doesburg makkelijk en goedkoop te maken een kaart aan te schaffen, zal Con-nexxion een promotiestand inrichten in de hal van het publieksbureau, stadhuis Doesburg op maandagavond 1 november van 18.00-19.30 uur en op woensdag 3 november van 11.30-14.30 uur.

Inwoners kunnen dan tegen een sterk gereduceerd tarief van 1,50 euro in plaats van 7,50 euro een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Daarvoor zijn aanvraagformulieren beschikbaar. Bij het aanvraagformulier moet ook één pasfoto ingeleverd worden. Deze mag men zelf mee-nemen, maar er is ook een fotograaf aanwezig die gratis een pasfoto maakt. In de stand kan men geholpen worden bij het invullen van het aanvraagformulier voor de OV chipkaart.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.