Eerste partners voor nieuwe editie Let’s Meet! treden aan

DIEREN – Ondernemers en consumenten, amateurmuziekbeoefenaren en liefhebbers van muziek, het modeminnende publiek en alle mensen met – tegen die tijd – het voorjaar in het hoofd, ontmoeten elkaar op zaterdag 16 april 2011 in en rond Zalencentrum en Schouwburg Theothorne in Dieren.

Op die dag vindt de tweede editie plaats van de succesvolle ontmoetingsdag Let’s Meet! Vorige week kwamen de organisatoren Ap Lammers en Jos Rochette met de eerste partners tot overeenstemming over hun aandeel in dit publieksevenement dat in november 2008 zijn première kende.
 

Twee jaar geleden was het jubilerend ondernemer en muziekliefhebber Rens van der Veen die de onderdelen Meet the Music, Meet the Job en Meet the Market mogelijk maakte. Ook voor de editie van april 2011 laat van der Veen zich niet onbetuigd. Het onderdeel Meet the Music blijft ‘van hem’. Andere partners in Let’s Meet! op dit moment zijn Maurice Vloed die sinds vorige week het totale Theothornecomplex exploiteert en de uitgevers van deze krant. Net als eerder maakt De Regiobode een speciale krant die aan Let’s Meet! gewijd zal zijn.

Gezien de tijd van het jaar zal het onderdeel Meet the Spring een bijzondere invulling krijgen en ook voor ondernemers die ondernemers willen bereiken (B2B) heeft Let’s Meet! in 2011 extra mogelijkheden in petto. Ondernemers en organisaties die ook de kansen van het – voor het publiek – gratis toegankelijke Let’s Meet! willen benutten, kunnen zich op uiteenlopende wijzen aansluiten bij dit initiatief. Voor meer informatie is Ap Lammers bereikbaar op 0313 496 169, 06 533 94 768 of info@meetthemarket.nl. Let’s Meet! laat zich op Twitter volgen via @LetsMeetDieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.