Brummens Kampioenschap pokeren

BRUMMEN – Eetcafé ’t Zwientje in Brummen en café Spoorzicht in Eerbeek hebben besloten om samen een Brummens pokerkampioenschap te organiseren. Aan dit kampioenschap kunnen ook pokerspelers van buiten de gemeente meedoen.

Het toernooi bestaat uit acht wedstrijden die afwisselend in ’t Zwientje en in Spoorzicht worden gespeeld. Alle pokeravonden beginnen om 19.00 uur. De eerste wedstrijd is op woensdag 27 oktober. Het inschrijfgeld per avond bedraagt vijf euro per persoon. Er kunnen maximaal honderd spelers deelnemen. De eigenaar van ’t Zwientje laat weten dat de inschrijving voorspoedig verloopt. Aanmelden kan via www.zwientje.nl of tel. 06-20955530 of via Spoorzicht, cafespoorzicht@planet.nl of tel. 0313-652548.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.