Home / Bronkhorst / Automobiliste slaat over de kop in Brummen

Automobiliste slaat over de kop in Brummen

BRUMMEN – Een 42-jarige automobiliste uit Rheden raakte dinsdagochtend betrokken bij een eenzijdig ongeval op de autoweg N348 onder Brummen. De vrouw, die vermoedelijk onwel raakte, is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks half negen de melding van het ongeval. Het ongeval vond plaats op het weggedeelte van Brummen richting Zutphen. Met de hulp van het ambulancepersoneel en de brandweer is de vrouw uit haar auto bevrijd. Zij was op dat moment aanspreekbaar. Uit eerste onderzoek blijkt, dat de vrouw mogelijk onwel is geworden, waarna zij de macht over het stuur verloor en in de berm terecht kwam. De weg werd vanwege het incident korte tijd afgesloten. De politie stelt een onderzoek in.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.