Home / Apeldoorn / Spooktrein tussen Apeldoorn en Dieren

Spooktrein tussen Apeldoorn en Dieren

APELDOORN/ BEEKBERGEN / DIEREN – De Spooktrein van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij rijdt op zaterdag 30 oktober tussen Dieren en Apeldoorn. Iedereen die meegaat, krijgt een lekker heksendrankje. Ook de bijzondere jury van So you think your Magic is aanwezig. Dus kom in een Heksen-, Griezel- of Spookkostuum en laat de beste truckjes zien.

De spooktrein vertrekt om 14.30 uur vanaf NS Station Apeldoorn en om 15.00 uur vanaf Spookstation Beekbergen. De prijs voor kinderen tot twaalf jaar is 9,25 euro en voor volwassenen 12,95 euro. De spookrit duurt circa 2,5 uur.

www.yumba.nl
www.stoomtrein.org
Tel. 06 – 28779407
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.