Werk aan de A12 bij Velperbroek

VELP – Rijkswaterstaat voert aankomend weekend werkzaamheden uit aan de A12 bij knooppunt Velperbroek.Er wordt gewerkt aan een viaduct in de verbindingsboog van de A12 naar de A50 richting Apeldoorn.

Van dit viaduct worden de voegen vervangen. Het verkeer krijgt te maken met een afsluiting en omleiding. Deze route loopt door het knooppunt Waterberg en staat met gele borden aangegeven. Verkeer moet rekening houden met hinder. Rijkswaterstaat zal gelijktijdig in de geleiderail van de verbindingsboog ledlampjes aanbrengen. Deze helpen de automobilist om de bocht beter in te schatten. Deze lampjes werken op zonnecellen en gebruiken daardoor geen energie. De werkzaameden aan de weg beginnen op vrijdag 29 oktober om 22.00 uur en duren tot maandag 1 november om 5.00 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.