Home / Velp / Tsjechische avond in de Oude Jan

Tsjechische avond in de Oude Jan

VELP – De Oude Jan in Velp staat op zaterdag 30 oktober in het teken van Tsjechië. De Tsjechische musici Zbynek Korán en Petr Karlicek geven een concert.

Ze spelen werken van onder andere Antonin Dvorak en Bedrich Smetana. De violist Korán komt uit Praag en studeerde daar aan het conservatorium. Ook pianist Karlicek volgde een opleiding aan het conservatorium. Beide musici treden regelmatig in het binnen- en buitenland op. De muziek wordt afgewisseld met Tsjechische poëzie en proza. Deze wordt voorgedragen door Walter Jansen. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegang kost 8,50 euro, inclusief consumptie. De Oude Jan ligt aan de Kerkstraat 56 in Velp. Reserveren en voorverkoop via Boekhandel Jansen & de Feijter, tel: 026-3628959.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.