Vrouwen van Nu gaan op reis

KLARENBEEK – Piet Boersma komt donderdag 28 oktober naar de Vrouwen van Nu van de afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn met een driedimensionale diaserie. Hij neemt de leden mee op reis naar Zuid-Afrika. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in gebouw Samuël aan de Brinkenweg 111 in Klarenbeek.

Een nieuwe activiteit is de eetclub waarbij de leden enkele malen per jaar uit eten gaan. Woensdag 10 november gaan zij naar het Cortenbosch College in Apeldoorn. Vrijdag 12 november gaan zij op stap naar de historische kelders van Arnhem en de Klöskes hebben hun handwerkmiddag op 17 november.
In verschillende provinciale afdelingen is het mogelijk een schildercursus of – workshop, onder de noemer Vrouwenstreken, te volgen. Ook in Klarenbeek heeft een lid toegezegd mee te willen helpen met schilderen en / of tekenen. Ervaring is niet nodig.
De provinciale commissie reizen houdt op 6 november de presentatie van de reizen in 2011. Wie alvast een voorproefje wil van de reizen, is van harte welkom.
De jaarlijkse ontmoetingsavond van de GPVO is dinsdag 9 november om 19.30 uur bij restaurant Pijnappel in Klarenbeek. In het eerste gedeelte komt de manier van communiceren met elkaar aan de orde en na de pauze start de voorstelling van Wieke Mulie Schrijven schrijf je met een lange EI. Dit cabaret heeft iets weg van een briefwisseling op het toneel.

Jenny de Beer, 055 – 5336850
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.