Home / Hoog-Keppel / Bronckhorst stelt 16.000 euro beschikbaar voor dorpshuis Hoog-Keppel

Bronckhorst stelt 16.000 euro beschikbaar voor dorpshuis Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – Het dorpshuis in Hoog-Keppel krijgt 16.065 euro subsidie van de gemeente voor uitbreidingswerkzaamheden. Dat besloten B en W van Bronckhorst vorige week. De huisvesting biedt plaats aan school De Bongerd en doet dienst als dorpshuis. De voorziening draagt bij aan de leefbaarheid in het dorp doordat het een ontmoetingsplaats is voor de gemeenschap. Met de geplande uitbreiding van het dorpshuis, gerund door de stichting dorpshuis Keppel, kunnen groepen en verenigingen beter sociaal-culturele activiteiten ontwikkelen en houden en kan een groter aantal deelnemers aan activiteiten meedoen. De subsidie komt uit het budget dat de gemeente voor onderhoud van dorpshuizen beschikbaar heeft. De gemeente stelt de subsidie beschikbaar onder de voorwaarde dat ook de provincie Gelderland een subsidie toekent. Vanzelfsprekend bekostigt de stichting zelf ook een groot deel van de verbouwingskosten.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.