Home / Eerbeek / Pupillen E1 KVE kampioen

Pupillen E1 KVE kampioen

EERBEEK – In hun nieuwe seizoen als E1 bij Korfbalvereniging Eerbeek (KVE) hebben deze jongelui een prima prestatie neergezet; zij zijn namelijk kampioen geworden. In een zwaardere poule met hogere korven wisten ze in hun laatste wedstrijd met 0-3 te winnen van Regio E2. Hierdoor eindigden ze op gelijke hoogte met Turbulas E2 en was het kampioenschap een feit. Iedereen van het team kreeg wat lekkers te eten en te drinken en natuurlijk een ware medaille.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.