Eendracht geeft herfstconcert

EERBEEK – Het fanafareorkest van muziekvereniging Eendracht bracht zaterdagavond in een goed gevulde Kruiskerk een herfstconcert ten gehore. Dit jaar was behalve de Eendracht ook het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina uit Heerde van de partij. Dit korps werd opgericht in 1898 ter gelegenheid van de inhuldiging van Koningin Wilhelmina. De Eendracht vulde de Kruiskerk onder meer met klanken van Philip Sparke. Het Heerdense fanfarekorps speelde werken van Jan van der Roost en Kevin Houben. Het volgende concert van het Eerbeekse fanfarekorps staat voor zaterdag 6 november op het programma. Op deze avond speelt de Eendracht in Zelhem samen met fanfareorkesten Union uit Zelhem en Ons Genoegen uit Millingen aan de Rijn.

www.eendracht-eerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.