Home / Eerbeek / Eendracht geeft herfstconcert

Eendracht geeft herfstconcert

EERBEEK – Het fanafareorkest van muziekvereniging Eendracht bracht zaterdagavond in een goed gevulde Kruiskerk een herfstconcert ten gehore. Dit jaar was behalve de Eendracht ook het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina uit Heerde van de partij. Dit korps werd opgericht in 1898 ter gelegenheid van de inhuldiging van Koningin Wilhelmina. De Eendracht vulde de Kruiskerk onder meer met klanken van Philip Sparke. Het Heerdense fanfarekorps speelde werken van Jan van der Roost en Kevin Houben. Het volgende concert van het Eerbeekse fanfarekorps staat voor zaterdag 6 november op het programma. Op deze avond speelt de Eendracht in Zelhem samen met fanfareorkesten Union uit Zelhem en Ons Genoegen uit Millingen aan de Rijn.

www.eendracht-eerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.