Succesvolle Rotariage sluit af met 13.000 euro

DOESBURG / DOETINCHEM – Rotaryclubs Doesburg en Doetinchem Oude IJssel hebben de handen ineengeslagen en een avond georganiseerd waarin heerlijk eten en drinken, een veiling, muziek en een loterij geld bijeen bracht voor het goede doel.

Tijdens een diner in Hotel Villa Ruimzicht werden kunstwerken geveild van Monique Wolbert, Marga Bles en Ad van den Brink en in Amphion genoot iedereen van Intended, SoeT en Sandra Vanreys.
Dankzij gulle genodigden en bedrijven kunnen twee projectorganisaties hun belangeloze inzet voor goede doelen weer verder voortzetten. Stichting Sailability maakt het mogelijk dat gehandicapten zelfstandig en onafhankelijk kunnen zeilen en Stichting Tess Unlimited maakt het mogelijk dat in Guatemala kinderen met schisis (hazenlip) kunnen worden geopereerd zodat ze normaal kunnen functioneren in de maatschappij.

Van de opbrengst kan door WSV Giesbeek een complete, aangepaste, boot worden aangeschaft en in Guatemala kunnen meer dan 40 kinderen worden geopereerd, dankzij de opbrengst van deze avond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.