Twente topper Theo Janssen reikt nieuwe shirts Erica ’76 E1 uit

DIEREN – De E1 van VV Erica ’76 is in het bezit gekomen van prachtige nieuwe shirts. Sponsoren van de nieuwe shirts zijn Lex Elshof Schilderwerken en grand café De Burgemeester van Dieren. De uitreiking werd een unieke gebeurtenis voor de voetballers die uitkomen in de hoogste afdeling van het E-jeugdvoetbal. Niemand minder dan FC Twente speler en international Theo Janssen was het die aan ieder persoonlijk het shirt uitreikte. De komst van Theo Janssen was voor spelers en ouders geheim gehouden, de verassing een speler van deze categorie te ontmoeten des te groter. Spelers gingen op de foto, ontvingen een handtekening en mochten in een groepsgesprek vragen aan hem stellen. Dank gaat uit naar beide sponsors voor de shirts, het arrangeren van deze happening en Theo Janssen voor de uitreiking.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.