Home / Spankeren / Boerderij Burgers houdt thema-avond

Boerderij Burgers houdt thema-avond

SPANKEREN – Jan en Timo Burgers houden op zondag 14 november een thema-avond over de ontwikkelingen in de landbouw. De Spankerense landbouwers vertellen onder meer over natuur- en milieuwetgeving. Voor de pauze vertelt Jan Burgers over de ontwikkelingen vanaf de Tweede Wereldoorlog tot nu. Vervolgens geeft zijn zoon Timo zijn visie op de toekomst. Na de pauze is er volop gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan. De bijeenkomst is in de Ontmoetingskerk in Dieren en start om 20.00 uur.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.