Geslaagde skeltertocht in Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – De skelter is populair en dat blijkt wel. Zaterdag deden negentien kinderen mee aan de skeltertocht in Oosterhuizen. Dit evenement was georganiseerd door vrijwilligers van het Dorpshuis.

De leeftijd van de kinderen varieerde van 7 tot 13 jaar. Eerst werd er een rondje van drie kilometer door Oosterhuizen gereden. Vervolgens konden de kinderen even bijkomen bij het Dorpshuis met wat drinken en een snoepje. Daarna volgde een skelterrace. Er werd in twee leeftijdsgroepen een parcours afgelegd en natuurlijk waren de snelsten de winnaars. De deelnemers werden aangemoedigd door het publiek. Met het weer hadden we geluk, het is droog gebleven. De kinderen waren enthousiast en het evenement is zeker voor herhaling vatbaar is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.