Home / Oosterhuizen / Geslaagde skeltertocht in Oosterhuizen

Geslaagde skeltertocht in Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – De skelter is populair en dat blijkt wel. Zaterdag deden negentien kinderen mee aan de skeltertocht in Oosterhuizen. Dit evenement was georganiseerd door vrijwilligers van het Dorpshuis.

De leeftijd van de kinderen varieerde van 7 tot 13 jaar. Eerst werd er een rondje van drie kilometer door Oosterhuizen gereden. Vervolgens konden de kinderen even bijkomen bij het Dorpshuis met wat drinken en een snoepje. Daarna volgde een skelterrace. Er werd in twee leeftijdsgroepen een parcours afgelegd en natuurlijk waren de snelsten de winnaars. De deelnemers werden aangemoedigd door het publiek. Met het weer hadden we geluk, het is droog gebleven. De kinderen waren enthousiast en het evenement is zeker voor herhaling vatbaar is.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.