Home / Laag-Soeren / Jubilarissen FNV Bouw

Jubilarissen FNV Bouw

LAAG- SOEREN – In de Harmonie in Laag-Soeren werd zaterdag de jubilarissenmiddag van FNV Bouw afdeling Dieren-Doesburg. De heren J. van Roekel, P. van de Enk, K. van de Pol. H. Wever, W. Heijmans, H. Brugman en W. Ligtlee werden in het zonnetje gezet in verband met hun 25-jarig lidmaatschap.

Onder het genot van een hapje, drankje en live muziek werden ook de heren G. Peters, J. Zeijseink, J. van Klaveren, H. Limbeek, H. Enneman en E. van Zon beloond omdat zij FNV Bouw al 40 jaar trouw waren. De heren M. Emst, J. Wanders en H. Veldhuis waren maar liefst 60 jaar lid van de vakbond. De middag werd afgesloten met een gezamenlijke brunch.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.