Home / Klarenbeek / Karel ten Kate vermaakt ouderen

Karel ten Kate vermaakt ouderen

KLARENBEEK – De zaal van dorpshuis Ons Gebouw aan de Woudweg in Klarenbeek was goed gevuld toen voorzitter Inge Visser van de Ouderensoos Ons Genoegen uit Klarenbeek donderdag de jaarlijkse Gastensoos opende. Gasten van de ouderensozen uit Oosterhuizen, Loenen, Wilp en Beekbergen werden door haar verwelkomd. Zij was blij dat zovelen gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging om deze gezellige middag mee te maken in Klarenbeek. Een woord van welkom had zij ook voor conferencier Karel ten Kate uit Haaksbergen die deze middag zou verzorgen.
Ten Kate bleek een rasverteller te zijn. Hij noemt zichzelf vermakelaar-conferencier. Kostelijk waren zijn verhalen over zijn uitgebreide familie. Ouders, grootouders, broers, zusters, neven en nichten; ze komen allemaal aan bod in de conference van Ten Kate. Vooral over Grootva die veel van het weer wist heeft hij veel bewondering. Uit zijn geschreven boekjes vertelde hij de spreuken en uitspraken van Grootva. Tweemaal ruim een half uur vertelde Ten Kate over zijn belevenissen.

Na de pauze verscheen hij in een keurig pak omdat hij kantinebaas was geworden op zijn camping. Maar wel weer met zijn grote vierkante klompen. Als campinghouder maakte hij veel mee met de ‘stadse’ gasten. Ook was er een grote verloting met veel prijzen. Menigeen ging dan ook met een leuk presentje naar huis.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.