Vijfde plaats voor Remke Kwant en Bradley

EERBEEK – Ook de eerste springparcoursen van het binnenseizoen van LR & PC de Veluwezoom uit Eerbeek zijn inmiddels weer verreden. Remke Kwant startte haar vierjarige Bradley voor de derde keer in een officieel springparcours op B hoogte. Remke deed met voormalige pony Ukhano al enige ervaring op in het springen, zij nam met hem onder andere deel aan de Gelderse Kampioenschappen B springen en leidde deze pony tevens zelf op tot het L springen. Met Bradley, die nog geen enkele ervaring had met springen, moest zij weer onderaan beginnen. Dat dit niet onaardig gaat, bleek afgelopen weekend. De combinatie wist twee keer foutloos te blijven en bleek bij de prijsuitreiking op de vijfde plaats geëindigd te zijn. Dit is naast een knappe prestatie natuurlijk ook een extra motivatie voor de toekomst, want dat de twee een goede combinatie vormen is inmiddels duidelijk! Naast het B springen brengt Remke Bradley ook uit in de L1 dressuur.

De hiervoor genoemde pony Ukhano deed het dit weekend ook niet onverdienstelijk met zijn amazone Fleur Eijerkamp. Ook deze combinatie reed een springparcours, op BB hoogte, waarin zij foutloos rondkwamen. Margot Smit startte met Lars ook BB hoogte op deze wedstrijd. Het begin van het parcours ging heel fijn, helaas werd de combinatie na hindernis zeven uitgebeld. Margot was ondanks dit einde toch tevreden.

Kirsten Komrij en Bibi Sturing zijn naast goede vriendinnen ook regelmatig elkaars concurrenten. Zij gaan graag samen op wedstrijd om daar te starten in de klasse M1/DE, altijd met hun moeders als trouwe grooms. Ook afgelopen weekend werden pony’s Ed en Joep bij elkaar in de trailer geladen om te vertrekken naar Druten. Kirsten reed met Ed een winstpunt in deze klasse en Bibi behaalde er met Joep twee. Beide dames konden dus tevreden naar huis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.