Home / Eerbeek / Spiker wint twee thuiswedstrijden

Spiker wint twee thuiswedstrijden

EERBEEK – Zowel de Spikerteams Dames 1 als Heren 1 moesten zaterdag hun wedstrijd in thuisbasis, sporthal de Bhoele in Eerbeek, spelen. Beide teams wonnen met 4-0.

Een geweldig resultaat voor promovendus Spiker heren 1. Ze moesten hun wedstrijd spelen tegen Alterno 4 uit Apeldoorn. Al vanaf het begin zat Spiker goed in de wedstrijd en de mannen uit Eerbeek bleven geconcentreerd en goed spelen tot aan de laatste set. Setstanden: 25-21, 25-18, 25-16 en 25-19. Een prachtig resultaat wat resulteert in een 4e plaats van de promotieklasse.

Ook Dames 1 kan terugkijken op een zeer geslaagde wedstrijd. De tegenstander was Dynamo 6 uit Apeldoorn. De formatie uit Eerbeek kwamen sterk uit de startblokken en de dames speelden de tegenstander compleet van het veld. Spiker was duidelijk een maatje te groot. Met deze overwinning zijn de dames even uit de gevarenzone. Setstanden: 25-16, 25-14, 25-14 en 25-21.

Overige resultaten; Spiker DS 2 – Salvora DS 2, 1-3; Spiker DS 3 – A.B.S. DS 4, 2-2; Spiker DS 6 – Voorwaarts DS 7, 2-2; Spiker MB 1 – SV Dynamo MB 1, 0-4; Spiker MB 2 – A.B.S. MB 1, 4-0 en Spiker MC 2 – SV Dynamo MC 8, 3-1.

Op zaterdag 6 november staan er vanaf 11.30 uur weer volleybalwedstrijden op het programma in Eerbeek met als tegenstander onder andere Bruvoc uit Brummen. Publiek is van harte welkom in sporthal de Bhoele aan de Händelstraat. De toegang is uiteraard gratis.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.