Home / Eerbeek / Eerste en tweede plaats Last Gear

Eerste en tweede plaats Last Gear

EERBEEK – Leden van ATB vereniging Last Gear uit Eerbeek nemen al een aantal jaren deel aan de RWP Marathoncup en dit jaar werd het eerste team, gesponsord door Profile Van den Beld, tweede in het hoogteklassement.

Tot aan de laatste wedstrijd heeft het team op de eerste plaats gestaan, maar tijdens de wedstrijd van 130 kilometer in Bouillon lukte het de Eerbeekenaren Gert Tabor, Tobias Bos, Harold Thijssen, Jan Verhaar en de Dierenaren Jan Ewout Scholten en Arjan Kampf niet om deze plaats vast te houden.
 

In het individuele klassement was er wel groot succes; Hedwig de Leeuw – den Bouter heeft in het eindklassement de eerste plaats bij de dames behaald. Nu het marathonseizoen ten einde is, rijden leden van Last Gear cross country (XC) wedstrijden gedurende het najaar en de winter.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.