Home / Doesburg / Unicef-Hanzeweek

Unicef-Hanzeweek

DOESBURG – Het Regionaal Comité Unicef de Achterhoek houdt een Doesburg Unicef-Hanzestad week in de week van 31 oktober tot en met 7 november. De Unicef Hanzeweek wordt 31 oktober om 15.00 uur geopend door wethouder Bouman met het hijsen van de Unicefvlag bij het stadhuis.

Op zondag 31 oktober wordt er een benefietconcert gegeven in de Martinikerk door de nederpopband THT uit de Achterhoek. Het programma, ten bate van Unicef, wordt aangevuld met een kinderkoor.

Op maandag 1 november is er weer een benefietconcert in de Martinikerk, eveneens ten bate van Unicef, door de arbeiderszangvereniging De Vrije Stem uit Borculo. Het programma wordt aangevuld met orgelmuziek door de heer Egberts, de vaste organist van de Martinikerk.

Tijdens de Unicef Hanzeweek wordt er een etalagewedstrijd gehouden voor de kinderen van de basisschool en op 7 november is de afsluiting tijdens de Culturele Zondag. Na het benefietconcert van het kinderkoor op 7 november wordt de opbrengst van de week bekend gemaakt en worden de winnaars van de etalagewedstrijd bekend gemaakt.

Ook is er in de week een Unicef-expositie te bezichtigen in de hal van het stadhuis en deze wordt op 1 november om 10.00 uur geopend door de waarnemend burgemeester.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.