Home / De Steeg / Toch nog Burendag in De Steeg

Toch nog Burendag in De Steeg

DE STEEG – De traditionele Burendag voor de bewoners van de Moeckenkamp en een deel van de Hoofdstraat werd dit jaar op een latere datum dan de landelijke Burendag gehouden. 32 bewoners reageerden 16 oktober positief op het initiatief van organisator Ilse van Woerkom.

Onder het genot van een kopje koffie werden de buren in het zonnetje welkom geheten. Het middagprogramma begon met een heuse Duck-race, meet eendjes over het water en daarna konden de bewoners blind wijnproeven, sjoelen en putten. Bij de spelletjes waren prijzen te verdienen, die gesponsord waren door enkele plaatselijke winkeliers.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.