Home / Bronkhorst / Archief Zutphen toont oude foto’s Brummen

Archief Zutphen toont oude foto’s Brummen

BRUMMEN – Het Regionaal Archief Zutphen houdt op vrijdag 29 oktober een inloopmiddag in de bibliotheek in Brummen. Er zijn diverse historische foto’s en ansichtkaarten van Brummen, Eerbeek en de omliggende dorpen te zien.

De archiefdienst wil met behulp van (oud)inwoners van Brummen en Eerbeek de huidige beschrijvingen van de foto’s verbeteren. Tussen 14.30 en 16.30 uur kunnen belangstellenden binnenlopen om een doorlopende PowerPoint-presentatie te bekijken. De foto’s van de gemeente Brummen zijn de afgelopen jaren gescand, van een beschrijving voorzien en geplaatst op de website www.regionaalarchiefzutphen.nl. De beschrijvingen van de foto’s zijn vaak niet volledig, omdat niet bekend is wanneer een foto is gemaakt en wie er op de foto staat.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.