Home / Beekbergen / Expositie Balinese schilderijen

Expositie Balinese schilderijen

BEEKBERGEN – In het Parchhuis aan het Spelderholt in Beekerbergen zijn vanaf zaterdag 30 oktober Balinese schilderijen te zien. De expositie wordt geopend door professor Jan Eppink. Er zijn onder meer werken van Sjaki-Tari-Us te zien. De opbrengst van de expositie is bedoeld voor kinderen en tieners met een verstandelijke beperking op het eiland Bali. De opening op zaterdag 30 oktober begint om 10.15 uur. Het Parchhuis bevindt zich aan het Spelderholt 9 in Beekbergen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.