Home / Angerlo / Plaatjesactie Angerlo Vooruit van start

Plaatjesactie Angerlo Vooruit van start

ANGERLO – In de kantine van voetbalvereniging Angerlo Vooruit werd vorige week de aftrap gegeven voor een plaatjesactie. Op initiatief van Albert Heijn Doesburg worden er voetbalplaatjes uitgegeven van de vereniging. Alle spelers, van de F’jes tot en met het eerste elftal, zijn op de foto gegaan voor het Angerlo Vooruit spelersalbum. De zakjes met plaatjes worden uitgedeeld bij verschillende artikelen in de winkel. Ook bij iedere 10 euro aan boodschappen krijgen klanten een zakje voetbalplaatjes. Er zijn zeshonderd gratis albums verkrijgbaar. Voor zowel de boeken als de plaatjes geldt: op = op.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.