Kaartmarathon KVE

EERBEEK – De kaartmarathon, georganiseerd door Korfbal Vereniging Eerbeek in het kader van haar 50 jarig bestaan, trok zaterdag 55 deelnemers. Niet alleen uit Eerbeek, maar ook uit Zutphen, Olst en Doetinchem waren er mensen naar Eerbeek gekomen voor dit toernooi. Het werd een gezellige dag en er werd flink gestreden voor de punten.

Tevens was er een grote verloting met als super hoofdprijs 1 minuut gratis winkelen, beschikbaar gesteld door Plus van Tetering te Eerbeek. Deze prijs werd gewonnen door mevrouw J. van der Veen uit Eerbeek (foto).

De uitslagen van het jokeren en klaverjassen waren als volgt:

Jokeren: 1e prijs met 157 punten J. Boom; 2e prijs met 160 punten L. Kersten; 3e prijs met 163 punten D. Buunk.
Klaverjassen: 1e prijs met 17.351 punten D. Gerrits; 2e prijs met 17.009 punten J. Steenkist; 3e prijs met 16.975 punten S. van der Goeten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.