Politie onderzoekt gewapende overval op winkel in Doesburg

DOESBURG – De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een winkel in de Ooipoortstraat in Doesburg, op zaterdag 23 oktober rond 07.30 uur. Het slachtoffer bleef daarbij ongedeerd.

Een 36-jarige medewerkster van de winkel werd op de Ooipoort opgewacht door twee mannen die haar vastgrepen en meenamen naar de winkel. Zij moest onder bedreiging van een steekwapen geld afgeven. De daders gingen er daarop met een geldbedrag vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond.
De politie roept getuigen op zich te melden bij de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.