Indische sfeer

DIEREN – In Sporthal Theothorne in Dieren werd in het weekend de twintigste editie van de Pasar Malam gehouden. Het was weer genieten van de geuren, klanken en smaak van Indonesië.

Het was op sommige momenten schuifelen tussen de kraampjes. Je moest als bezoeker geen haast hebben om alles te zien. Het was namelijk zeer druk tijdens de twintigste editie van het evenement dat ooit begon als een initiatief van de Dierense mevrouw Kneefel. Bij dat jubileum werd dan ook even bij stilgestaan. Verder was het vooral genieten van de sfeer, de hapjes en de muziek. Bij de handlezeres zat een rij wachtenden geduldig hun beurt af te wachten en er werd naar hartelust geproefd van de vele soorten sambal. Daarbij was de Pasar een grote reünie. Niet alleen van Indische mensen en hun nazaten, maar ook van veel andere mensen uit Dieren en de omgeving. En wie na een bezoek aan de Indische markt weer naar buiten stapte, werd door een kille wind en een vlaag regen weer snel terug naar de realiteit van de herfst in Nederland gebracht
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.