Rhederijckers spelen komedie ‘Wie van de drie’

RHEDEN – Toneelvereniging De Rhederijckers brengt op 29 en 30 oktober de komedie ‘Wie van de drie’ van Carl Slotboom op de planken.

Dit toneelstuk gaat over de familie Bruinsma, een gezin uit de lagere sociale klasse. De familie neemt haar intrek in een chique hotel, op kosten van de woningbouwvereniging, vanwege een zogenaamde verbouwing van hun huis. In en om het hotel spelen zich echter allerlei problemen af. De toegang kost 6 euro. Kinderen tot 16 jaar en 65-plussers krijgen 1 euro korting. De voorstelling vindt vanaf 20.00 uur plaats in Theater de Klaproos aan de Korenbloemstraat 21 in Rheden. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. Reserveren van kaarten via tel.: 026-3634936.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.