Home / Rheden / Hotel De Roskam in tv-programma van RTL4

Hotel De Roskam in tv-programma van RTL4

RHEDEN – Hotel De Roskam in Rheden is vanaf 12 januari acht weken lang te volgen als ‘Hotel De Toekomst’ in het gelijknamige televisieprogramma van RTL4. Dit nieuwe programma draait om re-integratie in het arbeidsproces van acht langdurig werkzoekenden.

De deelnemers krijgen de kans een functie binnen het hotel aan te leren en uiteindelijk een baangarantie te krijgen binnen de keten Sandton Hotels, waar De Roskam deel van uit maakt. Het programma wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Momenteel worden de kandidaten geselecteerd. Vanaf december vinden de opnames plaats en worden de deelnemers ingezet bij allerlei hotelfuncties. Ook moeten zij zich bewijzen bij de renovatie van het hotel uit 1688, onder leiding van een aannemer. De werkzaamheden worden zodanig gepland dat zowel zakelijke gasten als weekendgasten hier geen last van hebben. Door de deelname aan het programma kan de renovatie versneld worden uitgevoerd.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.