Home / Velp / Velpenaar (82) gewond na val met fiets

Velpenaar (82) gewond na val met fiets

VELP – Een 82-jarige man uit Velp is donderdagavond op de Hoofdstraat in zijn woonplaats gewond geraakt na een val met zijn fiets. De man reed even voor zeven uur over straat en kwam door nog onbekende oorzaak te vallen. De Velpenaar had daarbij letsel opgelopen aan het gezicht en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er geen ander verkeer bij het voorval betrokken. Ook was er geen drank in het spel, aldus de politie.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.