Home / Eerbeek / Gezellige High Tea Kracht & Vlugheid

Gezellige High Tea Kracht & Vlugheid

EERBEEK – De volwassen leden van gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid uit Eerbeek konden 10 oktober genieten van een High Tea, georganiseerd door de activiteitencommissie. Verrassend genoeg was de opkomst niet zo hoog, maar dat kon de pret niet drukken. De activiteitencommissie had een Engelse quiz gemaakt met behulp van een power point en zo konden de leden van alles over Engeland leren.
De tafels waren gezellig gedekt en de meiden hadden alles zelf gemaakt en gebakken. De meiden zelf zagen er ook netjes uit en de leden willen de activiteitencommissie via deze weg bedanken voor de geslaagde middag.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.