Home / Doesburg / Gemeente Doesburg doet oproep voor Vrijwilligersprijs

Gemeente Doesburg doet oproep voor Vrijwilligersprijs

DOESBURG – De gemeente Doesburg roept haar inwoners op om een persoon of organisatie te nomineren voor de Hens van der Wal-Vrijwilligersprijs 2010. Doesburg schenkt jaarlijks aandacht aan de vele vrijwilligers in de gemeente.

De prijs bestaat uit een ring en een bedrag van 500 euro. Het thema voor de vrijwilligersprijs voor dit jaar is ‘sport’. De gemeente heeft een aantal eisen voor nominatie opgesteld. Het moet gaan om een persoon of organisatie die zich belangeloos inzet voor de gemeente Doesburg op het gebied van sport. Verder moet de genomineerde uit de gemeente Doesburg komen. Nominaties kunnen voor vrijdag 3 december worden gezonden naar de gemeente Doesburg t.a.v. Mariëlla Schreijenberg, postbus 100, 6980 AC Doesburg. Ook kan het aanmeldingsformulier worden gemaild naar mariella.schreijenberg@doesburg.nl. Het formulier is te downloaden via www.doesburg.nl. Alle inzendingen worden besproken en beoordeeld door de jury, die uiteindelijk een winnaar kiest. De uitreiking is op 8 januari om 16.00 uur tijdens de sportmarkt in en om de Martinikerk. Het thema van deze markt is gezondheid en bewegen. Sportorganisaties krijgen hier de mogelijkheid zich te presenteren. De gemeente hoopt inwoners via de markt aan het bewegen te krijgen.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.