GPS-tocht een succes

BRUMMEN – Wijkraad Rhienderen, Dorpsraad Eerbeek-Hall en Stichting Welzijn Brummen hadden de handen inéén geslagen en vonden het tijd voor actie in de herfstvakantie. Daarom is er in de vakantie een GPS-tocht in alle drie de dorpskernen gehouden.

Ondanks dat er af een toe een flinke regenbui voorbij kwam, was de opkomst goed en waren de deelnemers ontzettend enthousiast. De ouders en kinderen werden in groepen verdeeld en gingen samen met een GPS-apparaat op zoek naar de schat die gevuld was met echte prinsessen- en piratenjuwelen.

In de kerstvakantie worden er op dinsdag 21 december in Brummen, woensdag 22 december in Hall en donderdag 23 december in Eerbeek weer leuke activiteiten gehouden voor jong en oud. De organisatie wil vanaf nu iedere schoolvakantie activiteiten organiseren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.