Archief Zutphen toont oude foto’s Brummen

BRUMMEN – Het Regionaal Archief Zutphen houdt op vrijdag 29 oktober een inloopmiddag in de bibliotheek in Brummen. Er zijn diverse historische foto’s en ansichtkaarten van Brummen, Eerbeek en de omliggende dorpen te zien.

De archiefdienst wil met behulp van (oud)inwoners van Brummen en Eerbeek de huidige beschrijvingen van de foto’s verbeteren. Tussen 14.30 en 16.30 uur kunnen belangstellenden binnenlopen om een doorlopende PowerPoint-presentatie te bekijken. De foto’s van de gemeente Brummen zijn de afgelopen jaren gescand, van een beschrijving voorzien en geplaatst op de website www.regionaalarchiefzutphen.nl. De beschrijvingen van de foto’s zijn vaak niet volledig, omdat niet bekend is wanneer een foto is gemaakt en wie er op de foto staat.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.