Home / Velp / Expositie Ton de Haan

Expositie Ton de Haan

VELP – Het werk van Ton de Haan is van 30 oktober tot en met 2 januari 2011 te bezichtigen en te koop in de expositieruimte van woonzorgcomplex Nieuw-Schoonoord in Velp. Tien procent van de opbrengst gaat naar het Kika fonds. Zelf figuren ontwerpen, bakken, glazuren, opnieuw bakken en steeds weer verrast worden door het eindresultaat: dat is de passie van De Haan. Ook maakt hij tuinobjecten die te zien zijn in zijn tin aan de Zutphensestraatweg 23B.

www.innoforte.info
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.