Dronken bestuurder zonder rijbewijs verlaat plaats van ongeval

KLARENBEEK – De politie heeft dinsdagavond ober een 31-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man was op de Oude Broekstraat in Klarenbeek met een auto in de slip geraakt en in een droge sloot terecht gekomen.

Hierna was hij gevlucht, maar werd door de politie in de omgeving in bosjes aangetroffen. Hij bleek ook geen rijbewijs te bezitten.

De hulpdiensten kregen de melding van een eenzijdig verkeersongeval. Hierbij was de bestuurder weggelopen. Na wat speurwerk van de gealarmeerde agenten, bleek de man verstopt te zitten in de struiken langs de nabijgelegen Goorweg. Zijn auto hing half in een (droge) sloot aan de Oude Broekstraat. Naar eigen zeggen van de bestuurder was hij in de slip geraakt door modder op de weg. De automobilist had bij het ongeval licht letsel opgelopen aan zijn gezicht. Het ambulancepersoneel heeft hem hiervoor ter plaatse behandeld. De Apeldoorner bleek ook onder invloed van alcohol. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij 1,7 promille blies. De man bleek bovendien niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij kreeg een rijverbod en de politie maakt proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.