Home / Eerbeek / D-pupillen Turbulas ongeslagen

D-pupillen Turbulas ongeslagen

EERBEEK – De D-pupillen van korfbalvereniging Turbulas uit Eerbeek zijn donderdag, na de laatste uitwedstrijden, kampioen geworden, terwijl ze vorig jaar nog allemaal bij de E-pupillen speelden. De wedstrijd ging gelijk op, maar de D-pupillen wisten het hoofd koel te houden en het gelijke spel tot aan het laatste fluitsignaal te verdedigen. Na de laatste fluit werden de flessen kinderchampagne ontkurkt en werden de jonge korfballers door supporters en ouders gehuldigd. Het team is de gehele competitie ongeslagen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.