Home / Doesburg / DJ Henry en Judith Peters in Afghanistan

DJ Henry en Judith Peters in Afghanistan

DOESBURG – Bij het horen van de sirene doken de Doesburgse artiesten DJ Henry en Judith Peters direct op de grond. Een “Rocket Atack! Tijdens hun bezoek aan Uruzgan wordt het duidelijk; er is nog steeds een serieuze oorlog aan de gang.

De Media verspreidt het nieuws dat de Nederlandse troepen Afghanistan hebben verlaten, echter niets is minder waar. Momenteel zijn er nog honderden mannen en vrouwen druk bezig met allerlei logistieke werkzaamheden. Het was voor deze groep mensen dan ook een extra hart onder de riem toen DJ Henry, Ronnie van Bemmel, Jolanda Zoomer en Judith Peters in Uruzgan een optreden kwamen verzorgen. Onder het motto Jullie zijn niet vergeten ging zowel op Tarin Kowt (Kamp Holland) als in Kandahar (Kaf) het dak er af en dat zonder ook maar één druppel alcohol. De twee vielen in de smaak en ontvingen uit handen van de Generaal een speciale medaille.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.