Home / Bronkhorst / Jeugdvoetbal in herfstvakantie

Jeugdvoetbal in herfstvakantie

BRUMMEN – De jeugdcommissie van Sportclub Brummen heeft woensdag haar jaarlijkse jeugdvoetbaldag gehouden. Zo’n 150 jeugdleden van de club waren aanwezig, terwijl 35 vrijwilligers als leid(st)er, scheidsrechter of kantinemedewerk(st)er actief waren.

De spelers en speelsters werden ingedeeld in 22 teams, die allemaal de naam van een Nederlandse of buitenlandse betaald voetbalclub kregen. In 5 poules werd in toernooivorm gespeeld. Om 10.00 uur begonnen de wedstrijden voor de F-jeugd, die 6 wedstrijden van 10 minuten speelden. Daarna kwam de E-jeugd in actie. Zij speelden 5 wedstrijden van 15 minuten, waarna om 14.30 uur de D- en C-jeugd hun duels aangingen. Zij speelden 6 wedstrijden van 15 minuten.
Onder redelijke weersomstandigheden (af en toe zon en de buien vielen in de pauzes) werd onder toeziend oog van (groot)ouders met veel enthousiasme om de punten gestreden, waarbij ook veel werd gescoord. In 63 wedstrijden wist men namelijk maar liefst 266 keer het net te vinden.
De winnende teams:
C-poule: Sporting Lissabon
D-poule: Manchester United
E-poule: PSV
F1 t/m F4-poule: Anderlecht
F5 t/m F7-poule: Feyenoord
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.