Home / Bronkhorst / Fotoclub IJsselstroom weer van start

Fotoclub IJsselstroom weer van start

BRUMMEN – Vanaf donderdag 28 oktober komen alle leden van fotoclub IJsselstreek om de week bij elkaar om zaken die met goed fotograferen te maken hebben, te bespreken. En natuurlijk om aan de slag te gaan met de camera.

Onderwerpen die de komende bijeenkomsten aan de orde komen zijn Het maken van scherpte- en dieptefoto’s en compositie van foto’s. Belangstellenden kunnen twee bijeenkomsten vrijblijvend meedoen om te kijken of de fotoclub bij hen past. De bijeenkomsten vinden één maal in de twee weken plaats in Plein Vijf in Brummen op de donderdag vanaf 19.30 uur. De kosten bedragen 20,70 euro per drie maanden.

Ellen Lammersen (SWB), tel. 0575 – 561988
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.