Home / Beekbergen / Duo valt van kerkdak Beekbergen tijdens werkzaamheden

Duo valt van kerkdak Beekbergen tijdens werkzaamheden

BEEKBERGEN – Twee mannen die donderdag op het dak van een kerk in Beekbergen aan het werk waren, zijn door nog onbekende oorzaak naar beneden gevallen. Zij zijn met diverse botbreuken naar het ziekenhuis overgebracht. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Het ongeluk werd omstreeks 10.00 uur bij de hulpverleningsdiensten gemeld. Beide mannen waren via een ladder op het schuine dak aan het werk. Door nog onbekende oorzaak maakten zij een val van enkele meters en raakten gewond. Per ambulance zijn de slachtoffers, een 34-jarige man uit Zevenaar en een 37-jarige man uit Groessen naar ziekenhuizen in de regio vervoerd. Duidelijk is dat zij in ieder geval botbreuken hebben opgelopen. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.