65-Jaar getrouwd

VELP – Woensdag 20 oktober was het precies 65 jaar geleden dat het echtpaar Hagen-Becude in de echt verbonden was. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers bracht om die reden het echtpaar Hagen een bezoek. Namens het college feliciteerde de burgemeester het echtpaar en overhandigde hen het boek ‘Rheden, de zeven dorpen’ van Luuk van der Lee en John Jansen van Galen. Natuurlijk hoorde daar ook een fraai boeket bloemen bij.

Zowel meneer Leo Hagen als mevrouw Hennie Hagen-Becude zijn in de gemeente Rheden geboren. Meneer Hagen werd in 1920 in Velp geboren, en mevrouw Hagen-Becude in 1922 in Dieren.

Tot 1977 was het echtpaar eigenaar van een installatiebedrijf aan de Hoofdstraat in Velp. Dit bedrijf hadden zij overgenomen van de vader van de heer Hagen. Nadat de kinderen uit huis waren en het bedrijf was verkocht, is het echtpaar in 1978 gaan wonen aan de Kennedylaan in Velp gaan. Daar hebben ze 30 jaar met veel plezier doorgebracht.

Sinds 2009 woont het echtpaar in Woonzorgcentrum Oosterwolde in Velp. Hier vermaken zij zich goed met het gezamenlijk koffiedrinken en de maaltijd tussen de middag. Daarnaast kijkt mevrouw Hagen graag soaps en leest en puzzelt ze graag. De heer Hagen is vaak druk met de familiefotoalbums en zijn grote passie de computer. Hij stuurt en ontvangt graag e-mailtjes, onder ander van en naar zijn familie in Zweden.

Meneer en mevrouw Hagen-Becude kregen drie kinderen. Daarnaast zijn zij trotse (over)grootouders van zeven kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen. Hun 65-jarig huwelijk vierden zij woensdag met de kinderen en hun partners – foto Marc Pluim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.