Leerling Het Rhedens krijgt horloge voor inzet

DIEREN – Jeroen Bernds uit Rheden, oud-leerling van scholengemeenschap Het Rhedens heeft vorige week een prijs ontvangen van de Nederlandse Maatschappij voor Handel en Nijverheid (NMHN). Deze maatschappij reikt jaarlijks horloges uit aan leerlingen die hun VMBO-diploma op een bijzondere manier hebben gehaald.

Jeroen is hiervoor aangedragen door zijn mentor vanwege zijn inzet en sociale omgang. Hij zorgde onder andere tijdens toneelvoorstellingen en schoolavonden voor het licht en geluid. Tijdens een feestelijke uitreiking in Hotel Van der Valk in Duiven op 4 oktober was de organisatie Jeroen echter vergeten. De NMHN zorgde ervoor dat Jeroen vorige week alsnog zijn prijs kreeg. Jeroen is na de zomervakantie gestart met een technische opleiding aan het Rijn IJssel College in Arnhem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.