Home / Hall / Oud-ijzer actie SHE

Oud-ijzer actie SHE

HALL – De Hallse voetbalvereniging houdt zaterdag 23 oktober weer een oud-ijzer actie. Tussen 09.00 en 12.00 uur kan iedereen hun oud-ijzer inleveren op de parkeerplaats aan de Dorpsstraat in Hall of op de parkeerplaats van De Korenmolen in Eerbeek in de daarvoor gereedstaande aanhangwagen. Koelkasten en diepvriezers worden niet ingenomen.
Ook kan het oud-ijzer thuis opgehaald worden; hiervoor kan men contact opnemen met Frank Minkhorst via tel. 06 – 19692832 of met Alfred Gemmink via tel. 06 – 45762633 of via e-mail oudijzeractie@live.nl.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.